Рекомендации параметров технологии заполнения очистных камер твердеющей закладкой - Петлеваный, М.В. (Геотехническая механика, 2012)
Розроблені рекомендації раціональних параметрів заповнення очисних камер закладкою, що твердіє з урахуванням структурних зв’язків у закладеному масиві при твердінні.