О возможности повышения эффективности процесса гидрогенизации угля - Подоляк, К.К. (Геотехническая механика, 2012)
В роботі розглянуті дослідження по гідрогенізації вугілля. Приведені можливі методи удосконалення та покращення процесу зрідження вугілля для збільшення виходу синтетичного рідкого палива.