Перспектива использования бедных кусковых руд шахт Кривбасса - Самохина, С.А.; Старых, С.С.; Шаповалова, Г.М. (Геотехническая механика, 2012)
Розглянуто проблему складування і переробки кускових руд, що скидають підприємства підземного видобутку, виконано аналіз роботи ДСФ шахт.