Гетьманські урядовці: діяльність в обставинах часу - Половець, В. (Сiверянський лiтопис, 2005)
Рецензія на книжку: Сергiй Павленко. Оточення гетьмана Мазепи: соратники та прибiчники. - К.: КМ Академiя, 2004. - 604 с.