Деньги Белых армий: регионы, эмитенты - Рябченко, П. (Історико-географічні дослідження в Україні, 2009)
На основі представницької добірки грошей власної колекції автор аналізує боністичну спадщину Білих армій 1918– 1920 рр. Всі розглянуті гроші цих емісій перебували в грошовому обігу в Україні.