Перспективи досліджень і нові знахідки на Замковій горі Києва - Климовський, С. (Історико-географічні дослідження в Україні, 2009)
У статті аналізується історія археологічних досліджень і матеріали розкопок 2005 р. на Замковій горі у Києві. Результати досліджень доводять перспективність продовження розкопок та необхідність створення музейного комплексу і парку на Замковій горі.