Звітність про польові роботи землемірів спеціального межування (на прикладі Таврійської губернської креслярні) - Крилова, А. (Історико-географічні дослідження в Україні, 2012)
В статті розглядається структура межових установ Міністерства юстиції, особливості та обсяги звітності про польові роботи землемірів Спеціального межування з 1861 до 1917 рр.