Важливе історико-географічне дослідження - Мицик, Ю. (Історико-географічні дослідження в Україні, 2012)
Рец. на кн. Темушева В.Н. "Гомельская земля в конце XV первой половине XVI в. Территориальные трансформации в пограничном регионе". — М.: "Квадрига", 2009. — 190 с.