Каталог австрійських топографічних карт українських земель (1870–1918 рр.) - Сосса, Р.; Падюка, Н.; Огородник, Т. (Історико-географічні дослідження в Україні, 2012)
У статті висвітлено історію формування у картографічних фондах Львівської національної наукової бібліотеки імені Василя Стефаника найповнішої в Україні колекції австрійських топографічних карт і особливості створення відповідного каталогу карт.