Геометричні плани як джерело дослідження економічного потенціалу Правобережної Київщини у середині XIX ст. - Коломієць, В. (Історико-географічні дослідження в Україні, 2012)
У статті проаналізовано роль картографічних джерел із колекції Білоцерківського краєзнавчого музею у дослідженні економічного розвитку Правобережної Київщини у середині XIX ст.