Разработка методов оценки надежности гидротехнических систем для технологий обогащения минерального сырья - Семененко, Е.В.; Медведева, О.А. (Геотехническая механика, 2012)
Гідротехнічні системи технологій збагачення мінеральної сировини проаналізовано як об’єкт теорії надійності, виділено рівні формування надійності, сформульовано критерії надійності, вказано характерні періоди оцінки надійності, а також запропоновано метод розрахунку показників надійності систем, що розглядаються, на розрахунковий період.