Исследование эффективности нового способа отделения монолитов от скального массива энергией взрыва - Ищенко, К.С.; Кратковский, И.Л. (Геотехническая механика, 2012)
Наведені результати експериментальних і теоретичних досліджень щодо обгрунтування раціональних параметрів нового способу відокремлення монолітів від скельного масиву енергією вибуху.