Влияние диаметра барабанных мельниц на процессы мокрого самоизмельчения железных руд - Усов, О.А. (Геотехническая механика, 2012)
Наведені статистичні залежності впливу розмірів барабанних млинів самоподрібнення залізних руд на кількість утворюємого в них тонкого класу, галі та скрапу.