CFD моделирование загрязнения моря при сбросе шахтных вод - Беляев, Н.Н.; Кириченко, П.С. (Геотехническая механика, 2012)
На базі розробленої CFD моделі виконано розрахунок забруднення акваторії моря при скиді шахтних вод. Модель базується на чисельному інтегруванні рівняння конвективнодифузійного переносу домішки та моделі потенційного руху. Наводяться результати обчислювального експерименту.