Анализ современных представлений о трещиновато-пористой структуре угля - Софийский, К.К.; Силин, Д.П.; Гаврилов, В.И.; Петух, А.П.; Агаев, Р.А.; Власенко, В.В.; Московский, О.В. (Геотехническая механика, 2012)
У роботі наведено сучасні уявлення про тріщино-пористу структуру викопного вугілля, описані дослідження фізико-механічних, сорбційних і фільтраційних властивостей пористих тіл, вплив капілярной вологи на процеси фільтрації.