Обґрунтування кута нахилу направляючої поверхні культиваторної лапи з елементами локального зміцнення - Пугач, А.М. (Геотехническая механика, 2012)
Проаналізовано закономірності зносу стрілчастих лап культиватора після локального зміцнення з метою отримання направленого зносу робочої поверхні. Встановлено, що отримані таким чином зубці впливають на кутові параметри лапи. Аналітично обґрунтовано кут нахилу направляючої поверхні культиваторної лапи.