Анализ влияния конструкции подшипников качения на их параметры - Бондаренко, Л.Н.; Овчаренко, Ю.Н.; Черний, А.А. (Геотехническая механика, 2012)
Розглянуті аналітичні співвідношення, що дозволяють установити залежність параметрів підшипників кочення від їхньої конструкції.