Исследование параметров контактного взаимодействия элементов конструкций сложной геометрической формы - Решевская, Е.С. (Геотехническая механика, 2012)
У статті проведено аналіз граничних умов в зоні контакту еластомерних елементів з іншими деталями конструкцій, на основі запропонованого ітераційного процесу уточнення контактної площадки проведено розрахунок нормальних напружень в зоні контакту для еластомерних віброізоляторів.