Прогнозування рельєфу поверхні полімерного волокнистого наповнювача за конструкційними властивостями при стисненні термопластичних полімерних композитів - Науменко, М.О. (Геотехническая механика, 2012)
Здобуто експериментальне підтвердження наведених теоретичних передбачень впливу на властивості термопластичних полімерних композитів полімерного волокнистого наповнювача з прогнозованим рельєфом, що обґрунтовує доцільність створення прийнятних засобів поширення нового типу наповнювача.