Программно-целевой подход к обеспечению безопасности горных машин, работающих при динамических нагрузках - Агальцов, Г.Н. (Геотехническая механика, 2012)
Розглядаються гірничі машини, які працюють при великих динамічних навантаженнях в контексті захисту обслуговуючого персоналу від шуму та вібрацій.