Оценка горно-геологических условий разработки Новоконстантиновского уранового месторождения - Скипочка, С.И.; Войтович, Т.Г. (Геотехническая механика, 2012)
Виконано оцінку показників фізико-механічних властивостей руд і вміщуючих порід, розташованих на глибинах до 300 м і більше. Запропоновано шкалу оцінки складності гірничо-геологічних умов розробки Новокостянтинівського родовища урану.