Геомеханическая модель оценки и прогноза предельного состояния горного массива над выработанным пространством - Ревва, В.Н.; Васютина, В.В. (Геотехническая механика, 2012)
Запропонована геомеханічна модель оцінки та прогнозу граничного стану гірського масиву над виробленим простором при консервації вугільних шахт.