Физические свойства среды в вакуумном дегазационном трубопроводе - Новиков, Л.А. (Геотехническая механика, 2012)
Розглянуті особливості зміни динамічної та кінематичної в'язкості аеродисперсної системи на ділянках дегазаційного трубопроводу у залежності від от масової концентрації твердої фази.