Исследование эффективности технологий переработки минерального сырья с применением методов фундаментального анализа - Дзюба, С.В. (Геотехническая механика, 2012)
Проведено оцінку ефективності технологій збагачення мінеральної сировини з урахуванням функціонування фондового ринку і основних етапів фундаментального аналізу. Етапи аналізу включають до себе вивчення стану економіки фондового ринку; галузевий або індивідуальний аналіз; регіональний аналіз; аналіз інвестиційний привабливості об'єктів інвестиції; формування інвестиційної стратегії.