Оценка эффективности применения комбинированного способа охраны штреков усеченными угольными целиками - Крышнёв, А.С. (Геотехническая механика, 2012)
Дана загальна характеристика гірничо-геологічних умов пласту k₈. Наведено прогнозні й фактичні зсуви покрівлі в розглянутій виробці. Проведено аналіз ефективності застосування комбінованого способу охорони виробки.