Исследования гидравлических сопротивлений при движении в трубах золошлаковых тампонажно- закладочных суспензий - Должиков, П.Н.; Фурдей, П.Г. (Геотехническая механика, 2012)
Експериментально досліджено залежність гідравлічного опору від швидкості руху та концентрації золошлакових суспензій при течії по трубах. Встановлена критична швидкість руху концентрованих гідросумішей.