Фондовий ринок: проблеми, тенденції та перспективи - Богатко, А.О. (Культура народов Причерноморья, 2010)
Дослідження процесу становлення фондового ринку, напрямки та перспективи фондового ринку, ринку цінних паперів в Україні.