Адаптація західноєвропейських стандартів підготовки сенсаційних матеріалів до практики української таблоїдної преси - Підлуцький, О.Г.; Мазітова, А.Ф. (Культура народов Причерноморья, 2007)
Стаття присвячена проблемам адаптації західноєвропейських стандартів підготовки сенсаційних матеріалів для таблоїдної преси особливостям українського медіаринку.