Удосконалення управлінських бізнес-процесів машинобудівного підприємства в контексті інноваційного розвитку - Амоша, О.І.; Гринько, Т.В. (Культура народов Причерноморья, 2010)
Ціллю статті є розробка науково-методичного підходу до удосконалення управлінських бізнес-процесів машинобудівного підприємства в контексті інноваційного розвитку.