Пріоритетні напрями регулювання рентних відносин в умовах системного реформування адміністративно-територіального устрою України - Двігун, А.О. (Інститут регіональних досліджень НАН України, 2008)
Проаналізовано особливості розвитку земельних відносин в Україні. Виявлено основні засади регулювання ринку землі у промислово розвинених країнах та запропоновано їх використання у вітчизняній практиці. Обґрунтовано напрями регулювання рентних відносин в умовах реформування адміністративно-територіального устрою