Історіографія життя та наукової спадщини І.П.Крип'якевича - Заболотна, І. (Історіографічні дослідження в Україні, 2007)
Стаття присвячена огляду історіографії життя і наукової діяльності визначного українського історика, учня М.Грушевського, члена НТШ, академіка Івана Крип'якевича. Висвітлюється вплив ідеологічної і політичної ситуації в країні на його творчість.