Вплив ресурсів місцевого бюджету на темпи економічного зростання області - Каспрук, Ю.В. (Інститут регіональних досліджень НАН України, 2008)
Розглядаються сучасні тенденції у податково-бюджетній сфері та їх вплив на нарощування бюджетних доходів регіону, стан збалансованості місцевого бюджету Львівської області, заборгованість податкових надходжень до бюджету та структура податкового боргу з основних видів податків.