Ярослав Дашкевич: кілька штрихів до портрета історика - Гирич, І.; Дядюк, М. (Історіографічні дослідження в Україні, 2010)
Висвітлюється життєвий та творчий шлях українського історика Я. Дашкевича. Розглядаються маловідомі сторінки його біографії.