«Грекознавчі» студії Костянтина Харламповича: зміст та місце в українській історіографії ХХ ст. - Медовкіна, Л. (Історіографічні дослідження в Україні, 2010)
Стаття присвячена дослідженням К. Харламповича з історії архіву ніжинської грецької громади, а також з історії ніжинського грецького братства протягом першого століття його існування.