Аграрно-селянське питання другої половини ХІХ – початку ХХ ст. в радянській історіографії - Бондар, В. (Історіографічні дослідження в Україні, 2011)
У статті аналізується радянська історіографія селянства й аграрних відносин пореформеного періоду.