Принципи створений інформаційного образу компанії у виробничій діяльності - Харченко, Н.В. (Культура народов Причерноморья, 2007)
У статті розглядається проблема формування інформаційного образу компанії. Аналізуються умови формування такого образу в умовах інформаційного суспільства, з урахуванням масовокомунікаційних моделей та специфіки інформаційної діяльності. На основі аналізу сучасного стану дослідженості проблематики запропоновано систему принципів інформаційної діяльності.