Мова ЗМІ як об'єкт лінгвістичних досліджень: історія становлення, специфіка функціонального стилю - Архипенко, Л.М. (Культура народов Причерноморья, 2007)
У статті розглядається мова ЗМІ як об’єкт лінгвістичних досліджень, здійснюється огляд основних питань історії становлення та мовної специфіки публіцистичного стилю.