Розвиток паливно-енергетичного комплексу України в умовах глобалізації - Ясковець, Ю.В. (Культура народов Причерноморья, 2010)
Ціль дослідження - з’ясувати напрями та перспективи розвитку паливно-енергетичного комплексу України в сучасних умовах.