Методологічні підходи до визначення “запитуваних” параметрів системи транспортного забезпечення зовнішньої торгівлі України - Харсун, Л.Г. (Культура народов Причерноморья, 2010)
Мета статті полягає у визначенні методологічної основи дослідження попиту на національному ринку транспортних послуг з перевезення експортно-імпортних вантажів.