Пріоритети реалізації інноваційного потенціалу України - Коваленко, Ю.О. (Культура народов Причерноморья, 2010)
Метою дослідження є обгрунтування пріоритетів реалізації інноваційного потенціалу України. Це передбачає наявність наступних завдань: визначення сутності та особливостей використання інноваційного потенціалу, дослідження пріоритетів та стримуючих чинників ефективного розвитку інноваційної діяльності на всіх рівнях функціонування вітчизняної економіки.