Стратегічні орієнтири розвитку паливно-енергетичного комплексу України в умовах глобалізації - Константинов, П.В. (Культура народов Причерноморья, 2010)
Мета дослідження полягає в обґрунтуванні стратегічних орієнтирів розвитку паливно-енергетичного комплексу України.