Вузькофункціональний підхід в управлінні економічною безпекою підприємства: можливість впровадження та адаптації - Криль, Я.М. (Культура народов Причерноморья, 2010)
Метою статті є абстрактно-теоретичне поєднання теорії прийняття управлінських рішень з вимогами концепції управління економічною безпекою підприємств у аспекті встановлення ступеню відповідності, перетин площин використання таких понять як "функціональність" в теорії прийняття рішень та "вузькофункціональність" – у забезпеченні економічної безпеки підприємства.