Особливості визнання та оцінювання умовних зобов'язань - Нашкерська, Г.В. (Інститут регіональних досліджень НАН України, 2008)
Визначено інтерпретацію умовних зобов’язань, враховано вплив майбутніх подій на їх формування. Проведено дослідження відмінностей між зобов’язаннями, непередбачуваними зобов’язаннями і забезпеченнями, визначено умови їх визнання у фінансовій звітності та порядок оцінювання.