Розробка стратегічних дій щодо забезпечення фінансової безпеки суб’єктів господарювання промисловості - Пономаренко, О.Е. (Культура народов Причерноморья, 2010)
Метою даної роботи є розробка рекомендацій щодо стратегічних дій по забезпеченню ФБ суб’єктів господарювання промисловості Харківського регіону. Об’єкт дослідження – процес функціонування та ФБ суб’єктів господарювання промисловості Харківського регіону.