Оцінка впливу прямих податків на фінансові результати за допомогою методів економіко-математичного моделювання - Саврадим, В.М. (Культура народов Причерноморья, 2010)
Мета статті полягає в визначенні оцінки впливу прямого оподаткування на фінансовий результат діяльності підприємства за допомогою методів економіко-математичного моделювання.