Стратегії та моделі розвитку інноваційної сфери регіональних економічних систем в умовах трансформаційної економіки - Солоха, Д.В. (Культура народов Причерноморья, 2010)
Метою даного роботи є дослідження можливих стратегій та моделей розвитку інноваційної сфери регіональних економічних систем в умовах трансформацій економіки, що охоплюють майже всі сфери економіко-господарської діяльності.