Трудова міграція в регіоні Америки: погляд в майбутнє через призму сьогодняшньої міграційної політики - Стаканов, Р.Д. (Культура народов Причерноморья, 2010)
Завданням даної статті є проаналізувати сучасні тенденції міграції робочої сили, а також міграційну політику в Америці з метою визначення майбутньої ролі даного регіону в майбутніх міграційних процесах.