Вплив економічних інтересів на реалізацію міжнародної конкурентоспроможності - Тонких, О.Г. (Культура народов Причерноморья, 2010)
Завданням статті є аналіз впливу економічних інтересів і конкурентних інтересів на реалізацію міжнародної конкурентоспроможності.