Методика оцінки конкурентоспроможності сільськогосподарської продукції на рівні підприємства - Легеза, Д.Г. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Мета статті розкрити поетапний механізм методики оцінки конкурентоспроможності продукції для сільськогосподарського підприємства. Предмет дослідження: сукупність теоретичних та практичних питань оцінки конкурентоспроможності сільськогосподарської продукції.