Аналіз зовнішньоекономічних відносин України з країнами ЄС: структура, тенденції та динаміка розвитку - Кахович, Ю.О.; Голованюк, А.Д.; Прімак, М.І. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Метою даної статті є проведення аналізу сучасного стану зовнішньоекономічних відносин України з країнами ЄС.